Koot Boomrooierij En Groenvoorziening

Koot Boomrooierij En GroenvoorzieningKoot Boomrooierij & Groenvoorziening is sinds 1997 gespecialiseerd in het deskundig rooien en snoeien van bomen. Daarnaast leveren wij diensten op het gebied van groenonderhoud. Denk hierbij o.a. aan het onderhoud van heggen, ruimen van bladafval, bosmaaien of milieuvriendelijke onkruidbestrijding d.m.v. borstelen.

Rooien van bomen kan op zich een probleem zijn. Wij kunnen ervoor zorgen dat elke boom verwijderd wordt. Dat kan zijn klimmend of met behulp van een telescoopkraan of hoogwerker. Takafval en eventueel het hout wordt netjes afgevoerd. Tevens kan de stobbe gefreesd of gerooid worden.

Onderhoud aan bomen is zeer belangrijk. Mensen vergeten vaak dat ze verantwoordelijk zijn voor de bomen die ze in de tuin hebben staan. Denk aan dood hout of laaghangende takken. Bomen die langs de openbare weg staan, kunnen door laaghangende takken voor overlast zorgen. Daarom is het van groot belang dat de (vooral oudere) bomen regelmatig gecontroleerd worden. Wij kunnen ervoor zorgen dat de bomen netjes en deskundig gesnoeid worden.

Voor het onderhoud aan groen leveren we diverse diensten, zoals het snoeien van heggen en struiken, bosmaaien en onkruidbestrijding. Indien gewenst kan hiervoor een onderhoudscontract aangevraagd worden.

Bestrijding van algen en mossen op bijvoorbeeld straatwerk kan een probleem zijn. Wij kunnen dit bestrijden met een vriendelijk, zeer actief reinigingsmiddel dat groene aanslag van mossen en algen verwijdert zonder dat u hoeft te borstelen en/of boenen c.q. met hoge druk hoeft te spuiten. Het middel is biologisch afbreekbaar en niet agressief voor de ondergrond. Het is van toepassing op bijvoorbeeld natuursteen (bijv. grafzerken), gravel (tennisbanen), riet (daken) en steen (bestrating, gevels, dakpannen en muren). Ook hiervoor kunnen wij een offerte uitbrengen.

Verder leveren we ook werkzaamheden zoals het aanleggen van plantvakken (zoals bosplantsoen), planten van bomen en struiken.

Services

  • Gratis offerte

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De eenstratenmaker.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Koot Boomrooierij En Groenvoorziening
Zweepslag 10
6852ED Huissen

+31 (0)26 7113370

Deel deze pagina

Koot+Boomrooierij+En+Groenvoorziening img